Home Creare si Optimizare Site Software AerBit
AerBit Romania Software Gazduire Web Creare Site Optimizare SEO Gazduire site Creare site Optimizare SEO Software produs in Romania

Telefon: +40723945207

©  S.C. AerBit S.R.L. Toate drepturile rezervate

Creative Commons License
.
Termeni si conditii Politica de confidentialitate Harta site
Submit Intretinere baza de date biblioteci BIBLIOTECAR AccesCRIPT si ,

   Bibliotecarii, utilizand acest program utilitar, pot colecta, gestiona fondul de carte, dar si asista cititorii, prin realizarea unui site al bibliotecii apeland o functie a programului. Biblioteca digitala poate sa va ajute in gestiunea imprumuturilor cartilor sau a publicatiilor din evidenta bibliotecii clasice. Programul permite setarea de alarme cand termenul de restituire carti este depasit. Aplicand sugestiile utilizatorilor si a bibliotecarilor, interfata programului a evoluat, iar comenzile uzuale întretinerii, evidentei, pentru orice tip de publicatii, il recomanda ca program pentru biblioteci: filtrele de cautare pe diferite criterii ca autor, carte, publicatie; formularele de introducere carti publicatii sau rectificarea greselilor strecurate la introducerea datelor; actualizarea situatiei împrumuturi carti; eliminare carti din evidenta; printarea bazei de date sau salvarea ei ca fisier. Motorul bazei de date este MySQL, achizitionat de Oracle. Kitul de instalare al programului nu contine acest server SGBD. Acesta trebuie instalat înaintea BIBLIOTECAR-ului, faceti click ..aici.. pentru a-l descarca (programul este testat cu MySQL 3.23.47). BIBLIOTECAR versiunile 2.x-3.x folosesc MySQL, iar versiunea 4.x si cele ulterioare, vor folosi SQLite. Recomandam trecerea la 4.x cand se va lansa: simplifica instalarea si va returna mai rapid informatiile din baza de date a bibliotecii digitale. Importanta acordata filtrelor catalogului bibliotecii digitale, este datorata efectului cautarii. In solutiile traditionale, timpul alocat cautarilor pentru a  raspunde la interogarile cititorilor este perceptibil. Informatizarea bibliotecii cu programul BIBLIOTECAR ofera ajutor bibliotecarilor pentru acces facil  la colecțiile de cărți,manuscrise sau publicații periodice, aranjate și clasate într-o anumită ordine, acesta fiind unul din elementele esentiale ale unei biblioteci: accesul la informatie. Altfel, informatia poate exista, sa fie cuprinsa în catalog, dar cititorul nu ajunge la ea sau alege prima optiune gasita. La cataloagele online, chiar daca sunt interactive, interactiunea poate sa nu functioneze satisfacator, utilizatorii trebuie mai întâi sa se adapteze sistemului informatic. Programul realizat de AerBit ofera raspunsul si la aceasta provocare, prin interfata destinata abonatilor bibliotecii sub forma de site. Solicitantul de carte nu trebuie sa invete sa navigheze in meniuri stufoase.

Scopul BIBLIOTECAR-ului: gestiune facila si vizibilitate pentru biblioteci! Utilizatorii care detin licente de utilizare BIBLIOTECAR, clienti AerBit ce doresc sa treaca de la versiunea cu MySQL la SQLite, vor primi suport gratuit pentru trecerea bibliotecii digitale in noul format si vor beneficia de un pret special de achizitie.

rogramul BIBLIOTECAR gestioneaza fond carte, destinatia lui fiind biblioteca personala, comunala sau judeteana. BIBLIOTECAR faciliteaza accesul la catalogul electronic al bibliotecilor, la fondul de documente (manuscrise,carti,harti) tinute in evidenta.

Bibliotecar, programul pentru biblioteci>>>>Captura ecran BibliotecarInfo program BibliotecarIntrebari frecvente ale utilizatorilor AerBitCumpar licenta utilizare program AerBitBB
Download Bibliotecar 2.0Patch: permite stocarea pretului publicatiilor, cu zecimale   >> Download_patch_BIBLIOTECAR_pentru_versiunea_2.0 <<Download program criptare fisiere CDstudio+ AccesCriptSoftware CDstudio+ AccesCript informatiiSoftware CDstudio AccesCript captura ecran

CDstudio+ se transforma in AccesCript. In linia dezvoltarii accesului la informatii, mediul online tinde sa acapareze structuri informationale diverse, deter- minand si o scadere a pretului mediilor de stocare. Confrom acestui trend, programul CDstudio+ isi schimba denumirea in AccesCript, CDstudio+ ramanand denumire consacrata de AerBit SRL. Ca si CDstudio+, AccesCript este solutia software dedicata criptarii si limitarii accesului la informatiile care le considerati sensibile. AccesCript va asista in pregatirea stocarii informatiilor sensibile pe CD, DVD, HDD ori sticuri de memorie, oferind si interfete de acces care le puteti parola, daca doriti.

 Pana la lansarea programului de criptare AccesCript va oferim solutia actuala pentru criptarea si parolarea accesului la informatiile digitale.  

 Un mare avantaj al acestui soft este posibilitatea de a lucra cu proiecte, fapt deosebit de util, deoarece puteti organiza continutul un timp si când ati acumulat toate fisierele, puteti trece la realizarea criptarii si parolarea accesului prin interfata. Aveti posibilitatea de a vizualiza gradul de ocupare al volumului fiind semnalat de bara din partea inferioara a programului.

Sugestia utilizatorului download_cdstudio 480RON 220RON