Home Gazduire Site si Domenii Creare si Optimizare Site Suport IT Software AerBit
Suport IT Ploiesti Prahova|AerBit Externalizare IT Ploiesti Prahova|AerBit

Telefon: +40723945207

©  S.C. AerBit S.R.L. Toate drepturile rezervate

Servicii IT Ploiesti Prahova|AerBit site protejat prin Creative Commons License
.
aventaj servicii IT prin AerBit srl din Ploiesti Prahova
Cautare suport IT Ploiesti PRahova Oferta administrare IT AerBit Ploiesti Prahova Romania Oferta administrare solutii IT AerBit Ploiesti Prahova Romania Formular solicitare informatii produse AerBit Ploiesti Prahova Romania AerBit-Ploiesti-Prahova-Romania Externalizare IT Ploiesti Prahova Servicii IT Ploiesti Prahova Suport IT remote oferit de AerBit Externalizare Servicii IT Suport IT standard Suport IT profesional Administrare servicii IT Administrare solutii IT Externalizare Servicii IT - Suport IT AerBit Pachet ideal de sprijin IT Servicii de calitate si suport IT pentru IMM-uri Serviciul AerBit de suport pentru PC-uri si laptop-uri Serviciu proactiv Suport pentru instalare patch si actualizare O.S. Externalizare servicii IT AerBit Ploiesti Prahova Romania Oferta pentru externalizare IT firme

Pe scurt despre serviciile si suportul IT AerBit Ploiesti Prahova

           Suportul si serviciile  IT oferite de AerBit Ploiesti Prahova sunt create pentru dezvoltarea si sustinerea sistemelor IT, pentru a oferi beneficii reale afacerilor dumneavoastra. Suntem specializati în consultanta IT, cu largi zone de competente care sa acopere necesarul de suport indiferent de nivelul afacerii pe care o dezvoltati. Criteriile cele mai importante pentru noi sunt asigurarea securitatii informatiilor si functionarea in parametrii a infrastructurii IT.

   Serviciile de suport IT sunt în prezent concentrate asupra mediului de afaceri, incat sa beneficiati de experienta noastra vasta si parteneriatele dezvoltate pentru acest scop. Apeland la serviciile de suport IT - AerBit, beneficiati de un parteneriat avand reperele: valoare si profesionalism pentru clientii nostri!

Mentenanta PC
Serviciile IT AerBit Ploiesti sunt livrate prin intermediul solutiilor din domeniu, selectionate riguros. Serviciile noastre includ:
Solutiile IT AerBit Ploiesti ofera un spectru complet pentru întreprinderile mici / mijlocii (IMM) si întreprinderi. Solutiile noastre includ:
Trimiteti datele dumneavoastra, împreuna cu o solicitare detaliata si unul dintre reprezentantii nostri va vor contacta în cel mai scurt timp.
¦
Ajutor atunci când aveti nevoie de un serviciu IT fara nicio limita a numarului de probleme pe care le puteti sesiza
¦
Un singur punct de contact pentru toate problemele IT
¦
Consiliere si ajutor in caz de virusare / probleme spyware
¦
La cerere, consiliere la instalarea de hardware si software
De ce sa apelezi la serviciile IT AerBit ?
¦
Sprijin specializat în domeniul IT, de la planificarea retelelor, pana la instalarile si configurarile sistemelor de operare, pentru întreprinderi mici si mariSuport IT Profesional

Pachet esential de sprijin, în cazul în care afacerea dumneavoastra se bazeaza pe IT pentru a se dezvolta (include monitorizare IT, saptamânal controale in firma dvs. - pentru o anume limita de km in raza sediului nostru)

Toate beneficiile Pachet Standard, plus:

Audit de securitate si management

Managementul retelei

Managementul pentru backup

Plan de restaurare dupa dezastre / virusari

Livrare rapoarte lunare de activitate
¦
Servicii de calitate si suport IT pentru IMM- uri. Un suport IT si servicii de companie specializata in construirea si mentinerea infrastructurii de Tehnologie a Informatiei.


Suport IT Standard

Pachet ideal de sprijin IT care administreaza infrastructura IT pintr- un set accesibilitate / buget

Accesul zi de zi la tehnicieni IT de calitate profesionala

Serviciu proactiv - task conceput sa rezolve problema înainte ca aceasta sa apara!

Sprijin  IT limitat in plajele orare stabilite prin contract

Suport pentru instalare patch si actualizare O.S. (sisteme de operare si software utilitar)
  Serviciul nostru de suport pentru PC- uri si laptop- uri a fost special conceput pentru organizatiile care au o investitie mica in IT si nu au nevoie de suport proactiv 24x7 pentru PC- urile lor si laptop- uri. Pentru un cost lunar fix ori de câte ori este nevoie de un sprijin IT în timpul orelor normale. Acest suport este disponibil la Serviciul de Asistenta incepand cu suportul Standard sau Profesional, in functie de  alegerea dumneavoastra.
Oferta IT AerBit Oferta solutii IT AerBit Oferta IT AerBit pentru suport IT la externalizare IT firme Doresc info suplimentar

Vreau info pentru Suport IT - PC

Vreau info pentru Suport IT - servere

Vreau info pentru Suport IT Office Manager

Vreau info pentru IncidenteOff Suport IT

Vreau info pentru Suport IT la fata locului

Vreau info pentru Suport IT de la distanta

ADMINISTRARE SERVICII IT

ADMINISTRARE SOLUTII IT

SOLICITARE INFORMATII